Pályázatok

Telephely fejlesztés technológiai bővítéssel az Electro Construct Kft-nél”

Az Electro Construct Kft Algyőn működő elektronikai gyártó tervező üzemét a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázat keretében bővíti, illetve új gépbeszerzéssel kapacitását növelte. A fejlesztés a munkavállalók képzését is magában foglalja, illetve jelentős energetikai korszerűsítést is tartalmaz. A fejlesztést Európai uniós támogatásból valósították meg, mely feltételesen visszatérítendő támogatás. A támogatás összege: 68,69 millió forint.
A fejlesztéssel az meglévő üzem tetőterének beépítésével a tervezési és a gyártási terület 189 nm-rel növekedett. A termelési és kivitelezési kapacitást növeltük, a személydaru, a targonca és egyedi transzferfólia és táblafeliratozó gép beszerzésére után az üzemben használják.
A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 A MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA keretében kapott 69 millió forintos uniós támogatás segítségével a fejlesztés kiterjedt az épület energetikai korszerűsítése is, napelemes rendszerrel ellátott hőszivattyú biztosítja a régi és a bővített munkaterületet.
A humán erőforrás fejlesztésére akkreditált képző vállalkozás szolgáltatásával 4 fő infokommunikációs képességének fejlesztéséhez tartottunk képzést. Ezzel 4 fő irodai szoftverhasználatának fejlesztése valósult meg, ezzel a munkaerőpiaci értékük jelentősen javul.
A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 A MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA c. pályázat keretében megvalósuló projekt az Algyő, Tiszavirág u. 41. sz. alatt valósult meg.

A beruházás elkészülte: 2022. november 30

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02994

A projekt célja egy BLOWTHERM WORLD MINI 600 fényező-szárító kabin beszerzése. A megrendelői igények folyamatos növekedése miatt, gazdasági szempontból indokolt egy saját tulajdonú fényezőkamra beszerzése. A fényezőkamra beszerzésével bővül gyártási portfóliónk, és munkatársaink munkaviszonyának fenntartása biztosabbá válik. Jelen megrendeléseink megtartása és új megrendelések szerzése a szűkülő megrendelői piacon a relatív megnövekedett számú versenytárs mellett csak technológiai korszerűsítéssel, magasabb minőséggel, alacsonyabb áron lehetséges. A beruházás ennek elérésére irányul.

a kedvezményezett neve: ELECTRO CONSTRUCT Villamos Tervező és Kivitelező Kft
a projekt címe: „Technológiai fejlesztés az Electro Construct Kft.-nél”
a vissza nem térítendő támogatás összege: 8 549 800 Ft,
a támogatás mértéke: 70 %
a projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.
a projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00996


Befejeződött a „Az Electro Construct Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” elnevezésű projektünk.

Az Electro Construct Kft. a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című pályázati felhívás keretében vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A 29,24 millió forint összköltségvetésű beruházásból gépipari eszközt vásárolt cégünk.

Az eszközbeszerzés megvalósulásának köszönhetően új, a maga nemében egyedülálló terméket hoztunk forgalomba az emberi erőforrások megtartása mellett.

Az berendezés beüzemelésével a gyártási tevékenységünk bővült, ezzel új üzleti lehetőségek nyíltak meg társaságunk számára.

A projekt azonosító kódja: GINOP-2.1.8-17-2017-00883
Kedvezményezett: Electro Construct Kft.
Támogatás összege: 14,62 millió forint.
Támogatás mértéke: 50%
Projekt befejezése: 2018.10.15.


Befejeződött a „Az Electro Construct Kft. termelési kapacitásának optimalizálása és bővítése” elnevezésű projektünk.

Az Electro Construct Kft. a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című pályázati felhívás keretében vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A 26,91 millió forint összköltségvetésű beruházásból gépipari eszközöket vásárolt cégünk.

Az új eszközbeszerzések megvalósulásának köszönhetően gyártási kapacitásunk háromszorosára nőtt az emberi erőforrások megtartása mellett, a szoftveres gyártás előkészítésnek köszönhetően az alapanyag beszerzés gördülékenyebb, a gyártási minőség garantálható lett.

Az új gépek beüzemelésével a gyártási tevékenységünk bővült, ezzel új üzleti lehetőségek nyíltak meg társaságunk számára.

A projekt azonosító kódja: GINOP-1.2.2-16-2017-01660 .
Kedvezményezett: Electro Construct Kft.
Támogatás összege: 13,45 millió forint.
Támogatás mértéke:50%
Projekt befejezése: 2017.12.11.